Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis in Antwerpen!

Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis

Night of the Proms maakt zich
klaar voor 'Dankeditie voor de Zorg'

Vrijdag 19 en zaterdag 20 november vindt de ‘Dankeditie voor de zorg’ van Night of the Proms plaats. Dit evenement is een grote dankuwel aan alle Vlaamse zorgmedewerkers en vrijwilligers voor hun enorme inzet tijdens de voorbije pandemie. Momenteel zijn de eerste twee shows volzet en is een wachtlijst geopend voor een eventuele derde show. Deze kan enkel doorgaan mits er voldoende financiering gevonden wordt. Er is een crowdfuning opgestart via de website van de Dankeditie voor de zorg.

Night of the Proms
Sportpaleis Antwerpen 2022

De ‘klassieke’ concerten van vrijdag 19 en zaterdag 20 november in het Sportpaleis zijn helaas verplaatst naar 18 en 19 november 2022. In de plaats van deze data staan er wel dankedities voor de zorg ingepland. Deze zijn echter uitsluitend voorzien voor het zorgpersoneel in Vlaanderen. Meer informatie over deze speciale edities vind je via www.dankeditievoordezorg.be. De tickets voor de ‘gewone’ concerten van 19 en 20 november 2021 blijven geldig voor de nieuwe editie in 2022.

Bart Peeters

Antwerp Philharmonic Orchestra

John Miles

Fine Fleur

The Pretty Vanillas

Steun onze Night of the Proms-familie

Het zijn moeilijke tijden voor onze Night of the Proms-ploeg. Waar ze kunnen, gaan onze crewleden en muzikanten op zoek naar tijdelijke opdrachten waar ze hun knowhow kunnen inzetten: in de bouwsector, tuinbouw, zwembadsector, bij lokale ondernemers en andere industrieën. Helaas gaat het vaak om korte en kleine opdrachten die slechts een doekje voor het bloeden zijn.

Om hen financieel extra te steunen hebben wij niet één maar twéé webshops opgericht!

Op Spreadshirt vind je unieke Night of the Proms-merchandise zoals t-shirts, hoodies, tassen, mutsen… noem maar op! Alle logo’s zijn speciaal door onze crewleden ontworpen.

Via deze tweede webshop haal je de Happy Hatter Hot Sauce van Wim Daans in huis, een absolute aanrader voor wie het graag wat spicy wil! Wim is onze clickmaster, backliner en zoveel meer dan dat. Je vindt op deze website ook een aantal speciale pakketten met cd’s en dvd’s van Night of the Proms. Elke bundel bevat 6 items, en van sommige zijn het echt de aller-allerlaatste stuks. Snel zijn is de boodschap!

De opbrengsten van onze webshops gaan integraal naar de mensen in onze ploeg die het financieel moeilijk hebben door de coronacrisis.

Nieuws en updates over Night of the Proms

Abonneer je en blijf op de hoogte

Night of the Proms brengt al sinds 1985 jaarlijks nationaal en internationaal toptalent op het podium. Geniet ook op 18 en 19 november 2022 in het Sportpaleis van popklassiekers met een heerlijke symfonisch muzikaal jasje.

© Alle rechten voorbehouden • PSE Belgium nv – Schijnpoortweg 119 – 2170 Merksem (Antwerpen)