Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis in Antwerpen!

Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis

Donderdag 2 juni 2022 vindt in de Antwerpse Stadsschouwburg de wereldpremière plaats van The Seven Symphonies, A Classical Tribute To Beach Boys Music. Dit nieuwe werk van Roeland Jacobs en Rob van Weelde op basis van de muziek van The Beach Boys wordt live uitgevoerd door het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. Alexandra Arrieche

Het grote dankfeest voor de zorgmedewerkers, de ‘Dankeditie voor de Zorg’ van Night of the Proms, kan eindelijk doorgaan! Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2022 zullen zorgmedewerkers en hun partner kunnen genieten in het Antwerpse Sportpaleis van optredens van oa Axelle Red, Stan van Samang, Willy Sommers en Sandra Kim. Maar om deze concerten gefinancierd te krijgen zijn we nog op zoek naar donaties van particulieren en bedrijven. Een gift groot of klein maakt een vierde show mogelijk om de zorgmedewerkers te bedanken voor hun inzet.

Bart Peeters, Natalia, Umberto Tozzi, Metejoor en Kate Ryan zijn de artiesten voor Night of the Proms Summer Edition op donderdag 28 en vrijdag 29 juli 2022 in Koksijde. Deze zomer klinken op het plein voor de prachtige Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk in Koksijde voor de derde keer popklassiekers met een heerlijk symfonisch muzikaal jasje.

 

Op vrijdag 18 november en zaterdag 19 november 2022. De eerste namen worden midden mei bekendgemaakt.

Nieuws en updates over Night of the Proms

Abonneer je en blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief van Night of the Proms en ontvang regelmatig nieuws en updates.

Please wait...

Bedankt voor je belangstelling!