fbpx

Jij bepaalt mee welk nummer John Miles opnieuw speelt!

2014 is voor Night of the Proms een echt feestjaar, want we vieren de 30ste editie in België en de 25ste editie in Nederland! Ook John Miles wil er dit najaar een knallende editie van maken. Daarvoor vraagt hij jullie input. Kies jouw favoriete Night of the Proms-nummer van John en laat het hem weten! Misschien wil je hem eens een oude klassieker uit de oude doos laten halen of hoor je graag een van zijn recente covers nog eens opnieuw.

Meedoen aan de poll doe je via deze link. Het nummer met de meeste stemmen zal dit jaar door Mister Music himself gespeeld worden in Antwerpen, maar ook in Nederland, Duitsland en Luxemburg. Laat je stem horen en wie weet wordt je nummerkeuze volgende week al gespeeld op de première!

Deze wedstrijd werd afgesloten op woensdag 5 november om 23.59u. Ontdek het winnende nummer op de première!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?