fbpx

Op tour in Vlaanderen

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Groot nieuws! Want voor het eerst trekt Night of the Proms ook naar Limburg. In een identieke show als in Antwerpen zullen internationale popsterren en klassieke toptalenten op zaterdag 12 november het beste van zichzelf geven in de Ethias Arena Hasselt. Kobe Ilsen en Alexandra Arrieche, de publiekslievelingen op de vorige editie in het Antwerps Sportpaleis, die tekenen alvast present!

En er is nog meer: gezien de grote vraag naar een show op zaterdag in Antwerpen, voegen we meteen ook 5 november toe aan de kalender van het Sportpaleis. Samen met de reeds aangekondigde shows van 10 en 11 november – én de nieuwe show in Hasselt op 12 november – dikt het aantal shows aan tot 4.

[/spb_text_block] [spb_button button_size=”standard” button_colour=”accent” button_type=”bordered” button_text=”Bekijk hier de kalender” button_icon=”fa-calendar” button_link=”/belgie/tickets/” button_target=”_self” button_dropshadow=”yes” animation=”fade-in” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_image image=”5015″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/2″][/spb_image] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/4″ el_position=”last”] [spb_text_block title=”Kobe Ilsen (presentator) en Alexandra Arrieche (dirigente) ook in Hasselt” animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Het is een absolute eer om dit speciale moment te mogen meemaken”, vertelt Kobe Ilsen ons. “Elke show van Night of the Proms is al een uniek gegeven op zich, maar om nu ook de eerste editie in een nieuwe arena te presenteren voor een bijna compleet nieuw publiek, dat is echt wel kicken.”

Onze Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche beaamt: “Het publiek in België weet de diversiteit van een Night of the Proms-show echt wel te appreciëren. Ik kijk er enorm naar uit om de mensen in Hasselt omver te blazen met onze sterke show. Het is een absoluut voorrecht dit als jonge dirigente te mogen doen.”

[/spb_text_block]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?