fbpx

Roger Hodgson keert terug naar Antwerpen (21/04)

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Wie Roger Hodgson zegt, zegt Night of the Proms. Na het grote succes van zijn debuut in Antwerpen en Rotterdam (1991), werd de zanger opnieuw gevraagd voor Night of the Proms-concerten in 1995 en 2004. Zo bracht hij ook in steden zoals München, Parijs, Hamburg, Charleroi en Lyon zijn hits in een symfonisch arrangement, begeleid door het orkest Il Novecento, de Electric Band en het koor Fine Fleur.

“Optreden op Night of the Proms in 2004 heeft me weer zin gegeven om op te treden,” aldus Roger Hodgson in Gazet Van Antwerpen (8 april 2016).  In onderstaande video vertelt hij over die ervaringen als muzikant:

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

 

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Roger Hodgson is zonder twijfel één van de meest getalenteerde singer-songwriters van deze tijd. Als legendarische stem van Supertramp heeft hij nummers geschreven, gecomponeerd en gezonden als ‘Give A Little Bit’, ‘The Logical Song’, ‘Dreamer’, ‘Take The Long Way Home’, Breakfast In America’, ‘It’s Raining Again’, ‘School’ en ‘Fools Overture’, nummers die tijdloze klassiekers geworden zijn.

Toen Roger Hodgson de leider was van Supertramp verkocht de groep meer dan 60 miljoen albums en was de band een echt wereldfenomeen. Vandaag staat de legendarische zanger nog altijd aan de top met een stem die sterker is dan ooit. Met zijn muzikanten stelt hij de grootste successen van Supertramp voor en brengt hij ook enkele solonummers.

Op donderdag 21 april komt “De stem van Supertramp” voor het eerst met zijn muzikanten naar de Stadsschouwburg Antwerpen voor een avond vol nostalgie en emoties.

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

 

[/spb_text_block] [spb_button button_size=”standard” button_colour=”accent” button_type=”standard” button_text=”Meer info over dit concert” button_icon=”fa-info-circle” button_link=”http://www.stadsschouwburg-antwerpen.be/nl/kalender/2015-2016/roger-hodgson” button_target=”_blank” button_dropshadow=”no” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?