fbpx

Extra talent van eigen bodem met Laura Tesoro

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Onverwachts is dan toch een extra artiestennaam gelost voor Night of the Proms. Laura Tesoro, onder meer bekend van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Stockholm is aan de line-up toegevoegd.

Met Laura én Gabriel Rios als Belgische solisten op Night of the Proms leggen we dit jaar extra nadruk op talent van eigen bodem. Op de shows in Antwerpen en Hasselt zal Laura Tesoro onder andere voor het eerst ‘What’s The Pressure’ in een speciaal symfonisch arrangement brengen.

[/spb_text_block] [spb_button button_size=”standard” button_colour=”accent” button_type=”standard” button_text=”Meer over Laura Tesoro” button_icon=”fa-music” button_link=”http://www.notp.com/belgie/?p=5452″ button_target=”_self” button_dropshadow=”no” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_gallery title=”Enkele foto’s van de persconferentie (26/09)” gallery_id=”5476″ display_type=”slider” columns=”5″ fullwidth=”no” gutters=”yes” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block title=”Belgische elektroband The Subs geeft mee vorm aan de show” animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Verder raakte ook bekend dat de drie heren van de Belgische band The Subs dit jaar aan Night of the Proms meewerken. Het trio staat bekend voor energieke live-shows en razend populaire albums waarmee ze de wereld rondgereisd hebben. Dit jaar vieren The Subs met ‘A Decadade of Dance’ en een gelijknamig album hun tiende verjaardag. Op Night of the Proms zullen ze niet op het podium staan, maar geven ze mee vorm aan de show.

[/spb_text_block] [spb_image image=”5459″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/1″ el_position=”first last”][/spb_image]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?