fbpx

Herbeleef NOTP 2015 op één

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Op zondag 23 oktober kan je bij één terecht voor de heruitzending van Night of the Proms 2015. Herbeleef de 31e editie met een mix van korte reportages en highlights uit de show, om 22.10 uur – vlak na Professor T.

[/spb_text_block] [spb_button button_size=”standard” button_colour=”accent” button_type=”standard” button_text=”Naar de tv-gids van één” button_icon=”fa-external-link-square” button_link=”https://www.een.be/tv-gids” button_target=”_blank” button_dropshadow=”no” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_button button_size=”standard” button_colour=”accent” button_type=”standard” button_text=”Het programma van 2016″ button_icon=”fa-music” button_link=”www.notp.com/belgie/artiesten” button_target=”_self” button_dropshadow=”no” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?