fbpx

De artiesten wensen je een prettige feestperiode toe!

[spb_column width=”1/6″ el_position=”first”] [/spb_column] [spb_column width=”2/3″] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Samen met de artiesten wensen we je graag een prettige feest- en eindejaarsperiode toe. Ook al zal het geen witte kerst worden, laat dit je niet weerhouden alvast in de kerstsfeer te komen met deze video van Natasha Bedingfield, Rob De Nijs en Charles van Time For Three. Zij zingen hun persoonlijke versie van ‘White Christmas’! (klik hier of op de afbeelding hieronder)

Op de televisie-uitzending van Night of the Proms 2016 is het nog wachten tot 8 januari, hierover sturen we binnenkort de details nog uit.

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column width=”1/6″ el_position=”last”] [/spb_column]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?