fbpx

Eerste artiestennamen op 10 augustus

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Binnen enkele dagen is het eindelijk zover. Op 10 augustus kunnen we de eerste solistennamen bekendmaken voor de komende Night of the Proms-concerten in Antwerpen en Hasselt! Voor het eerst wordt gewerkt met een thema, ‘Contrast’, waarbinnen het koor, orkest en andere vaste waarden dichter bij het publiek worden gebracht.

(Lees verder onder de foto.)

[/spb_text_block] [spb_image image=”5875″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/1″ el_position=”first last”][/spb_image] [spb_text_block title=”Vaste waarden dit jaar ook op de voorgrond” animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Ons huisorkest speelt voortaan onder de naam ‘Antwerp Philharmonic Orchestra’, en zal naast Night of the Proms en andere concerten ook werken aan educatieve projecten rond klassieke- en popmuziek. Zoals traditioneel vormen de muzikanten van het orkest de spil van een uitgebreide tour van 25 Night of the Proms-shows in Antwerpen, Hasselt en andere Europese steden zoals München, Luxemburg, Hamburg en Rotterdam.

Voor het derde jaar op rij spelen zij onder leiding van onze Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche en neemt Kobe Ilsen de rol van gastheer op zich. De mooie stemmen van Fine Fleur, ‘mister Proms’ John Miles, backing vocals The Pretty Vanillas en de vaste band NOTP Backbone, zijn uiteraard ook van de partij.

[/spb_text_block] [spb_divider type=”standard” text=”Go to top” top_margin=”0px” bottom_margin=”30px” fullwidth=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block title=”‘Contrast’ als centraal thema” animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Dit jaar introduceren we het thema ‘Contrast’. De vaste waarden zoals het koor, orkest en de band zullen niet alleen op het podium aanwezig zijn maar worden tijdens deze editie ook meer naar het publiek gebracht.

Zij zitten zowat 3u op het podium en zijn voor vele Night of the Proms-fans even grote sterren als de andere artiesten die we op Night of the Proms verwelkomen.  Dankzij hen breien we de uiteenlopende mix van hedendaagse en klassieke muziek naadloos en virtuoos aan elkaar. Op vraag van het publiek gaan we hen dit jaar meer in de spotlight zetten.

Over het thema zullen we de komende maanden meer verklappen.

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”5867″ display_type=”masonry” columns=”4″ fullwidth=”no” gutters=”yes” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”no” enable_lightbox=”yes” hover_style=”gallery-standard” width=”1/1″ el_position=”first last”]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?