fbpx

Joss Stone, Melanie C en Isabelle A op Night of the Proms

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Soulzangeres Joss Stone, de Vlaamse Isabelle A en voormalig Spice Girl Melanie C zijn de eerste bevestigde popnamen die hun opwachting zullen maken in Antwerpen en Hasselt. De klassieke artiest dit jaar is de jongste ooit op Night of the Proms. De Amerikaanse Emily Bear moet nog 16 jaar worden en speelt al vanaf haar tweede levensjaar piano.

Voor het derde jaar op rij spelen de muzikanten onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. De vaste waarden Fine Fleur, mister “Proms” John Miles, het achtergrond koor The Pretty Vanillas en de vaste huisband NOTP Backbone zijn ook weer van de partij. Binnen het thema van dit jaar, ‘Contrast’, zullen ook deze vaste waarden prominenter aan bod komen in de show.

[/spb_text_block] [spb_divider type=”standard” text=”Go to top” top_margin=”0px” bottom_margin=”30px” fullwidth=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_portfolio title=”De voorlopige line-up” display_type=”masonry-gallery” multi_size_ratio=”1/1″ fullwidth=”no” gutters=”yes” columns=”3″ show_title=”yes” show_subtitle=”no” show_excerpt=”yes” hover_show_excerpt=”no” excerpt_length=”20″ item_count=”12″ category=”artiesten-2017″ order_by=”date” order=”DESC” portfolio_filter=”no” pagination=”yes” button_enabled=”no” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?