fbpx

Ontmoet Isabelle A en Alexandra Arrieche op de cultuurmarkt (27/08)

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Wie graag nu al meer te weten komt over het programma stemt zondag best af op de namiddaguitzending van Radio 2, die in het teken staat van de Sportpaleisgroep.

Maak je dit graag live mee? Je vindt de mobiele studio van Radio 2  op zondag 27 augustus op de Cultuurmarkt, op de Grote Markt van Antwerpen. Kom je langs tussen 14 en 15 uur*, dan kan je Night of the Proms-dirigente Alexandra Arrieche en Isabelle A zelfs in levenden lijve ontmoeten! Zij komen ook aan bod tijdens de radio-uitzending.

*tijdstip onder voorbehoud van last-minute wijzigingen

[/spb_text_block] [spb_button button_size=”large” button_colour=”accent” button_type=”standard” button_text=”Meer info over de stand op de cultuurmarkt” button_icon=”fa-info” button_link=”http://www.sportpaleis.be/nl/cultuurmarkt” button_target=”_blank” button_dropshadow=”no” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_divider type=”standard” text=”Go to top” top_margin=”0px” bottom_margin=”30px” fullwidth=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block title=”Aankondiging extra muzikale gast” animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Komende zondag maken we ook een extra muzikale gast bekend. Deze bekende radio- en tv-presentator komt iets erg speciaals doen op Night of the Proms en zal voor een uniek moment in de Vlaamse televisiegeschiedenis zorgen. Hiervan brengen we je via deze website en onze andere kanalen op de hoogte.

[/spb_text_block]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?