fbpx

Nagenieten van Night of the Proms

De shows zitten er helaas alweer op! Bedankt dat je er ook dit jaar bij was. Wij hopen dat onze show jou (opnieuw) heeft kunnen bekoren. Dat wij al uitkijken naar de editie van 2018 betekent natuurlijk niet dat jij niet meer mag nagenieten van Night of the Proms 2017. Om jou de show opnieuw te laten beleven, hebben wij een paar impressies uit de show gebundeld in een leuke fotoreportage! En de aftermovie, die komt er later nog aan! Laat je opnieuw meeslepen op de melancholische noten van het Antwerp Philharmonic Orchestra, of zing mee met Melanie C, Joss Stone, Blanche, Isabelle A, Leona Philippo, Johannes Genard of Gers Pardoel.

 

Dankwoord

Elk jaar opnieuw streven wij ernaar om ons publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Die avond wordt mogelijk gemaakt dankzij ons fantastisch Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. maestra Alexandra Arrieche, ons koor Fine Fleur, onze huisband NotP Backbone, onze backing vocals The Pretty Vanillas, alle solo-artiesten en presentator Kobe Ilsen. Maar andersom zou de avond ook niet mogelijk geweest zijn zonder jou. Daarom willen wij, vanuit ons grote NotP-hart, jou bedanken. Jij bent geweldig.

We danken:
Sportpaleis Antwerpen, voor zijn medewerking als zaalverhuurder,
Het Laatste Nieuws, Eén, Dag Allemaal en Radio 2 voor de mediaondersteuning,
de verschillende bedrijven die een hospitality-arrangement namen,
Roland Corporation,
Latin Percussion and Sabian Cymbals,
onze technische crew onder leiding van Alain Van Isacker,
Adams, official supplier van Antwerp Philharmonic Orchestra,
Dominique Vanhaegenberg, Emily Bear en Geert Keysers voor het schrijven van de arrangementen.
Dank ook aan de pers en alle medewerkers,
en tot slot nogmaals aan jou voor je bezoek en enthousiasme tijdens het concert.

Night of the Proms 2018

Ondertussen zijn we volop in de weer met de voorbereidingen voor Night of the Proms 2018! Voor de vroege vogels zijn er nu al tickets te verkrijgen met vroegboekkorting. Wees er dus snel bij!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?