fbpx

Pieter Embrechts nieuwe presentator!

Op de vorige editie kreeg je hem al te zien op het LED-scherm in de zaal, en dit jaar wordt hij onze nieuwe presentator: Pieter Embrechts!

De Antwerpse singer-songwriter waagt zich bij zijn debuut onmiddellijk aan een unieke dubbelrol: die van gastheer én zanger.

“Ik merkte meteen dat de organisatoren fijne mensen zijn die openstaan voor nieuwe ideeën. Het feit dat ze op zoek waren naar iemand die zowel in de muziek thuis is als in het presenteren maakte de vraag voor mij zeker interessant. Ik gaf aan dat het voor mij belangrijk was om op Night of the Proms ook iets te kunnen brengen dat aansluit bij mijn eigen muzikale parcours en dat vonden ze een goed idee. Het idee om een song te kunnen brengen met orkest vind ik prachtig en toen ik hoorde dat Suzanne Vega een van de solisten zou zijn heb ik niet lang getwijfeld en volmondig ja gezegd”, aldus Pieter Embrechts.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Log in with your credentials

Forgot your details?