fbpx

Last-minute wijziging line-up

Sopraan Natalie Choquette heeft jammer genoeg haar enkel gebroken enkele dagen geleden. Ondertussen is ze geopereerd maar mag ze op doktersvoorschrift deze week niet op het vliegtuig stappen. Haar zeventien shows, die volgende week starten, in Luxemburg en Duitsland van Night of the Proms kunnen wel gewoon doorgaan.
In 2006 stond Henry ook al op het Night of the Proms-podium. Hij zal Choquette op de shows in Antwerpen en Rotterdam dit weekend vervangen.
Toen Tony Henry 17 was, werd hij toegelaten tot de Central School of Ballet en leerde hij ondertussen ook opera in Londen. Zijn omgeving vond zijn stem zo geweldig dat hij besloot verder te gaan met opera. Hij ontwikkelde doorheen de jaren een geheel eigen stijl en wordt vergeleken met een combinatie van Pavarotti en Puff Daddy.

Log in with your credentials

Forgot your details?