fbpx

Night of the Proms Summer Edition wordt verzet naar 2021

Tweede editie van Night of the Proms Summer Edition wordt verzet naar zomer 2021

Iedereen stond te popelen om van deze tweede editie een nog groter feest te maken. Twee dagen genieten: van de muziek, van de sfeer in Koksijde en vooral van het samenzijn met familie en vrienden. Het coronavirus heeft er helaas anders over beslist. Er worden geen massa-evenementen toegelaten tot 31 augustus in België. De enige juiste beslissing want de gezondheid en veiligheid van ons publiek, artiesten en crew moet ten allen tijde onze grootste prioriteit zijn. Dat heeft spijtig genoeg ook consequenties voor onze tweede editie van Night of the Proms Summer Edition in Koksijde op 13 en 14 augustus 2020.

De organisatie en Gemeente Koksijde zijn ondertussen nieuwe data aan het zoeken in de zomer van 2021, een uitgesteld feest is dus geen verloren feest! De tickets van 2020 worden automatisch overgedragen naar 2021. Meer informatie over de tickets en line-up volgt wanneer de nieuwe data gekend zijn. Bedankt voor het begrip en geduld in deze moeilijke tijden.

Artiesten, organisator PSE Belgium, gemeente Koksijde en de vele crewleden keken er erg naar uit en beloven al hun energie op te sparen om er volgend jaar een straffe editie van te maken.

Voor nu rest ons alleen nog te zeggen: blijf in uw kot – was uw handen en ‘tope sterk’.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?