Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis

Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis

Voor het eerst in 35 jaar geen Night of the Proms

night-of-the-proms-antwerpen-2021-nieuws-900-600

Dit jaar zal Night of the Proms voor het eerst sinds 1985 niet kunnen doorgaan in België. Ook de volledige tour in Duitsland en Luxemburg wordt met één jaar uitgesteld.

“We hebben lang gehoopt, maar eigenlijk moesten we nu de knoop doorhakken van iets dat we al weken aanvoelden met ons verstand, maar waar ons hart nog niet klaar voor was. Na onze zomerse Proms in Koksijde moeten we ook Night of the Proms in Antwerpen met een jaartje uitstellen. We waren klaar om onze line-up bekend te maken en de ticketverkoop liep als een trein. Maar de veiligheid van het publiek, onze artiesten en crew gaat voor alles. En voor een halflege zaal spelen vanwege de strikte maatregelen ziet niemand zitten.” aldus Jan Vereecke, CEO van organisator PSE Belgium en founding father van NotP.

Tickets die reeds aangekocht werden voor november 2020 worden automatisch overgeplaatst naar de nieuwe data in 2021: vrijdag 19 en zaterdag 20 november. Alle ticketkopers worden via Tele Ticket Service op de hoogte gebracht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest