Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis

Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis

Steun Bike for Live2020

bike-for-live-nieuws-900-600

Zondag 20 september vindt Bike For Live2020 plaats. Wij fietsen die dag met collega’s van de Sportpaleis Groep vanuit verschillende concertzalen naar het Sportpaleis in Antwerpen en laten ons sponsoren.

💶 De opbrengst van de actie gaat naar LIVE2020, het solidariteitsfonds voor en door de livemuzieksector. Hiermee steunen we onze muzikanten, crew, techniekers,…die het moeilijk hebben tijdens deze crisis.

Iedereen kan een deelnemer individueel steunen of de actie in zijn geheel. Alle beetjes helpen 🙏

ℹ️ Meer info: https://bikeforlive.be/nl/

Bedankt,
Night of the Proms-team

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Night of the Proms brengt al sinds 1985 jaarlijks nationaal en internationaal toptalent op het podium. Geniet ook op 18 en 19 november 2022 in het Sportpaleis van popklassiekers met een heerlijke symfonisch muzikaal jasje.

© Alle rechten voorbehouden • PSE Belgium nv – Schijnpoortweg 119 – 2170 Merksem (Antwerpen)