Wegens grote vraag naar tickets: extra show op zondag toegevoegd

Zelfs zonder ook maar één enkele artiest op de affiche maakt Night of the Proms vandaag een extra concert bekend. De vraag naar tickets is zodanig groot dat er net zoals vorig jaar een derde concert wordt toegevoegd in Antwerpen. Het extra concert vindt plaats op zondagnamiddag 24 november om 15u. Tickets zijn meteen beschikbaar.

 

De artiesten van de 38e editie van Night of the Proms zullen zoals steeds begeleid worden door het Antwerp Philharmonic OrchestraNOTP backbone band en koor Fine Fleur onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. De line-up wordt doorgaans begin mei bekendgemaakt.

 

Sinds 1994 vinden er ook jaarlijks Night of the Proms-concerten plaats in Duitsland. Dit jaar zijn er dat zestien met een tournee die aansluit op het Belgische luik en doorloopt tot vlak voor Kerstmis. Ook daar zijn er plannen om extra steden te verkennen en zo concerten toe te voegen vanwege de explosieve ticketverkoop.

 

Voor de Belgische en Duitse concerten zijn er op dit moment al ruim 100 000 tickets verkocht. Volgend jaar viert Night of the Proms z’n 40-jarig bestaan in Antwerpen.