Summer Edition

Op donderdag 1 augustus 2019 vindt in Koksijde de allereerste editie plaats van Night of the Proms – Summer edition.

Het Antwerp Philharmonic Orchestra, o.l.v. de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche, verlaat komende zomer het vertrouwde Antwerpse Sportpaleis en zal in al zijn facetten te bewonderen zijn in Koksijde. Het koor “Fine Fleur” en de elektrische band tekenen eveneens present. Niemand minder dan GERARD LENORMAN, REGI, MILOW, LADY LINN, GERS PARDOEL en JOHN MILES staan op deze bijzondere affiche! Presentator van dienst is BART PEETERS.

PRAKTISCH

Datum: Donderdag 1 augustus 2019

Plaats: Kerkplein Koksijde-Bad

Uur: 20u30

PRIJZEN

  • € 28 (staanplaats)
  • € 35 (rolstoelplaats/begeleider)*
  • € 45 (zitplaats)

Tickets kunnen ook ter plaatse bij Toerisme Koksijde (Zeelaan 303) aangekocht worden.

* Deze plaatsen kunnen enkel gereserveerd worden op het nummer 03.400.00.34 (vanuit Nederland +32 3 400 00 34) of via e-mail naar service@teleticketservice.com.

Milow

De Belgische singer-songwriter won tussen 2007 en 2012 maar liefst 12 MIA’s, een prestatie die geen enkele Vlaamse artiest hem tot nu toe heeft nagedaan. De internationale doorbraak volgde 2 jaar later met een cover van ‘Ayo Technology’ van 50 Cent feat. Justin Timberlake, waarmee Milow nummer 1-noteringen behaalde in diverse Europese hitlijsten.

Ook de jaren nadien reeg Milow verder de gouden en platina platen aan elkaar. Zijn bekendste hits zijn ‘You And Me’ , ‘Little In The Middle’en ‘Fortune Cookie’, een duet met Emma Bale waarmee hij de eerste plaats in de Ultratop behaalde. Uit zijn album ‘Modern Heart’, uitgebracht in 2016, werd ‘Howling at the Moon’ de grootste hit.

In oktober 2018 was Milow helemaal terug met de nieuwe single ‘Lay Your Worry Down’, voorbode van het zesde studioalbum ‘Lean Into Me’. Hij vertolkte het op indrukwekkende wijze samen met John Miles tijdens de Night of the Proms-tournee afgelopen november en december.

Gérard Lenorman

Eén van dé ambassadeurs van het Franse chanson komt volgende zomer naar Koksijde om er, begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. de Brazilaanse dirigente Alexandra Arrieche, enkele van zijn grootste hits te brengen: “Voici les clés”, “Si j’étais président” en natuurlijk “La ballade des gens heureux”… Alleen maar “gelukkige mensen” in Koksijde!

 

Regi

25 keer het Sportpaleis uitverkopen, meer dan 30 top 10 hits in Vlaanderen: Regi heeft geen introductie meer nodig. Als producer werkte hij samen met een eindeloze lijst artiesten. Als DJ en podiumbeest kleurde hij menig festival. ‘Ellie’, een feel-good track opgedragen aan zijn oudste dochter Ellie Martha, werd zijn grootste solo-hit tot nu toe. De song, een samenwerking met Jake Reese, behaalde de nummer 1 positie en bleef daar 7 weken vrolijk staan.
 
“In 2015 stond ik al eens op het podium van NOTP in het Sportpaleis. Dat was toen zo’n feestje dat ik dat met veel plezier nog eens over doe in Koksijde deze zomer!” aldus Regi.

BART PEETERS

Niemand minder dan Bart Peeters is de presentator aan zee en in het Sportpaleis 🎉

Bart Peeters gaat een druk najaar tegemoet. De muzikant geeft niet minder dan 6 Deluxe-concerten in de Lotto Arena. Daar voegt hij nu dus ook zijn rol aan toe van gastheer en zanger bij Night of the Proms in het Sportpaleis.

“Ik vind het een hele eer dat men mij deze vraag stelde en ik moest er eigenlijk niet lang over nadenken. Voor mij voelt het als thuiskomen. Night of the Proms staat na al die jaren nog altijd voor een zeer kwalitatief concept en daar nog eens deel van mogen uitmaken stemt mij gelukkig. Ik ga een druk jaar tegemoet, maar ik kon gewoon geen nee zeggen”, verduidelijkt Bart Peeters.

LADY LINN

Door haar voorliefde voor jazz omringde Lady Linn zich vijftien jaar geleden met zeven muzikanten (de band “Her magnificent seven”) en tourden ze twee jaar met covers van jazz- en swingnummers.

Vanaf 2006 begon ze met het schrijven van eigen nummers en dat resulteerde in februari 2008 in het eerste album Here we go again. Met de bijhorende singles brak ze met haar band door in Vlaanderen en scoorden ze verschillende radiohits als A love affair en That’s allright.

2009 was een top jaar: ze won voor het eerst een MIA voor ‘Beste Vrouwelijke Artieste’, werd bekroond met een gouden plaat voor ‘Here we go again’ en ontving tijdens de zomer nog de Radio 2 Zomerhit-trofee voor de Eddy Grant-cover I don’t wanna dance. Die single stond maar liefst 25 weken aan de top van de Ultratop.

Ondertussen won ze nog 2 MIA’s voor “Beste Popartiest” en “Beste vrouwelijke solo artiest”. Met een deelname in 2017 aan het VTM-programma Liefde voor Muziek bewees ze meermaals wat een fantastische stem ze heeft.

Haar laatste album ‘Black Swan’ kwam vorig jaar uit en is reeds het vijfde full album voor Lady Linn.

GERS PARDOEL

Alomtegenwoordig in Vlaanderen
Gers Pardoel is sinds zijn deelname aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ alomtegenwoordig in Vlaanderen. Hij zetelde als jurylid in het Eén-programma ‘Steracteur Sterartiest’, zat als coach in ‘The Voice Kids’ op VTM en stond ondertussen al 3x in een uitverkochte Lotto Arena. Ook volgend jaar staat hij er terug op 18 april 2020.

Veel hits
Gers Pardoel werd begin 2010 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Daarna scoorde hij ook bij ons hoog met de singles ‘Ik neem je mee’ (2011), ‘Bagagedrager’ (2012) en ‘Louise’ (2014), in de Ultratop telkens goed voor een top 10-notering. Met ‘Zo bijzonder’ (2017) stond hij maar liefst 20 weken in de charts!

Zopas bracht hij nog de aanstekelijke nieuwe single ‘Zomer’ uit.

Log in with your credentials

Forgot your details?