VEELGESTELDE VRAGEN

Nieuwe data 2022

Ja hoor, er is nog plaats in de zaal. Er zijn nog tickets te koop aan de kassa. Breng een bewijs van zorgmedewerker mee en je identiteitskaart. Aan de kassa wordt een extra kost van 2 euro doorgerekend zodat een ticket 10 euro kost, ipv 8 euro.

Het grote dankfeest voor de zorgmedewerkers, de ‘Dankeditie voor de Zorg’ van Night of the Proms, kan eindelijk doorgaan eind mei!
Er werd ondertussen ook een extra datum toegevoegd en dus zullen er drie shows plaatsvinden: don 26, vr 27 & zat 28 mei 2022 in het Sportpaleis!

Sponsoring & Crowdfunding

Ja, je kan voor grote bedragen (vanaf 10k) via dit formulier meer informatie navragen.

Aan de zorgverleners wordt een kleine bijdrage van 8 euro gevraagd. Dit krijgen ze echter op het event terug in drankbonnen.

Voor de financiering van deze concerten mikken de organisatoren enerzijds op sponsoring vanuit de bedrijfswereld en anderzijds op crowdfunding via het grote publiek. Steun deze dankedities met een gift.

Tickets

De tickets worden opgevolgd door Tele Ticket Service. Mails via deze partner komen soms ook in de spam-folder terecht. Kijk deze dus zeker regelmatig na.

Ja, je kan een factuur aanvragen nadat je de betaling voldaan hebt via deze link.

Er zijn enkel genummerde zitplaatsen beschikbaar.

Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar in het Sportpaleis. Gelieve deze aan te vragen via dit formulier. Dit is voor maximum 2 tickets: 1 rolstoel + 1 begeleider. Je kan op deze plaatsen dus niet in groep samen zitten.

Tickets per boeking worden samengezet. Zo zit je samen met collega’s.

We vragen een bijdrage van 8 euro per persoon, bij binnenkomst krijg je hiervoor 2 drankbonnen. De rest van de prijs van je ticket wordt bekostigd via sponsoring en giften. Iedereen gunt jou immers dit dankfeest!

Vervoer

Je bezoek aan het Sportpaleis komt stilaan dichterbij. Plan vooraf zorgvuldig je uitstap, vertrek tijdig en geniet daardoor nog meer van het evenement.  Opgelet! Er wordt extra hinder verwacht vanwege de Sinksenfoor waardoor parking Spoort Oost niet beschikbaar is. Raadpleeg daarom alternatieve vervoersmiddelen.

Meer info

Varia

De show start om 20u00 tot ongeveer 23u00 (met pauze).

Ticket(s) kopen aan de kassa is mogelijk mits bewijs dat je in de zorg werkt en ID-kaart. Opgelet, bij de kassa wordt 2 euro extra aangerekend.

Zorgverlener

Alle zorgverleners en vrijwilligers die in Vlaanderen werken of gewerkt hebben tijdens de pandemie zijn welkom op dit grote dankevenement. Het gaat ondere andere over medewerkers van ziekenhuizen, woonzorgvoorzieningen, test-, triage- en vaccinatiecentra, laboratoria, ambulanciers, huisartsen, thuisverpleegkundigen, kinderverzorg en medewerkers in de thuiszorg

 • Ziekenhuizen
 • Revalidatie
 • Psychiatrische Verzorgingstehuizen
 • Initiatieven Beschut Wonen
 • Centra voor Geestelijke Gezondheidzorg
 • Woonzorgcentra
 • Centra voor Dagverblijf, Groepen van assistentiewoningen, centra voor herstel
 • Thuiszorg en thuisverpleging
 • Vaccinatiecentra
 • Test- en triagecentra
 • Huisartsen
 • Diensten voor gezinszorg
 • Kinderopvang

Personeelsleden van ziekenhuizen, woonzorgvoorzieningen, andere residentiële voorzieningen en eerstelijns- of thuiszorgorganisaties zullen via hun werkgever meer informatie over de ticketverkoop ontvangen. De koepelorganisaties en de overheid zullen hen de nodige informatie bezorgen. ‘Solo’ zorgmedewerkers kunnen hun tickets kopen via deze link. Als je in een grote zorginstelling werkt, kan je gerust ook inschrijven via deze link.

Het idee om een sportpaleis te vullen en een dankfeest voor de zorg te organiseren, ontstond zowel bij de Vlaamse Regering als bij ZNA en GZA ziekenhuizen. Dan moet het wel een goed idee zijn. Ze sloegen daarom de handen in elkaar met de ‘Dankeditie voor de zorg’ als resultaat. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk zorgmedewerkers de mogelijkheid te geven om aanwezig te zijn.