FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden.

Uitstel

Vorige maand werd de ‘Dankeditie voor de Zorg’ van Night of the Proms aangekondigd om de Vlaamse zorgverleners en vrijwilligers te bedanken voor hun enorme inzet tijdens de pandemie van het voorbije anderhalf jaar. Helaas laat de huidige situatie met stijgende coronacijfers hen niet toe om zorgeloos van deze concerten te genieten. Beide concerten, gepland op 19 & 20 november in het Sportpaleis, worden daarom uitgesteld naar de volgende lente. De zorgsector neemt zo opnieuw zijn verantwoordelijkheid op om de komende weken nogmaals de te verwachten toevloed aan patiënten van de vierde golf te verzorgen en de reguliere zorg te blijven voorzien. Zorgmedewerkers die al in het bezit zijn van een ticket, maar ook de vele zorgmedewerkers die op de wachtlijst staan, krijgen allen een mail met meer informatie. 

Sponsoring & Crowdfunding

Voor de financiering van deze concerten mikken de organisatoren enerzijds op sponsoring vanuit de bedrijfswereld en anderzijds op crowdfunding via het grote publiek. Je kan het ticket van een zorgverlener betalen of symbolisch een drankje trakteren. 

Tickets

Sommige kregen ondertussen een mail via TELE TICKET SERVICE om een wachtwoord in te stellen of je account te bevestigen. Doe dit zeker! Want zonder account kan de voorinschrijving niet omgezet worden in een effectieve boeking. Kijk ook zeker je spam-folder na.

Ja, je kan een factuur aanvragen nadat je de betaling voldaan hebt via deze link.

Er zijn enkel genummerde zitplaatsen beschikbaar.

Momenteel zijn de concerten uitverkocht en kan je enkel nog inschrijven op de wachtlijst.

Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar in het Sportpaleis. Gelieve deze aan te vragen via dit formulier. Dit is voor maximum 2 tickets: 1 rolstoel + 1 begeleider. Je kan op deze plaatsen dus niet in groep samen zitten.

Ja hoor, als je samen bestelt, zit je samen. Het aantal dat je doorgeeft is definitief, dit kan niet meer gewijzigd worden.

Deze wordt vanaf midden oktober verstuurd. Er worden dagelijks een 100-tal mails uitgestuurd.

Via Google forms krijg je een berichtje via het laatste scherm op de website. Er is geen aparte bevestiging in je mailbox voorzien.

We vragen een bijdrage van 8 euro per persoon, die je de avond zelf terugkrijgt in drankbonnen. De rest van de prijs van je ticket wordt bekostigd via sponsoring en crowdfunding. Iedereen gunt jou immers dit dankfeest!

Betalen doe je via een tweede link, die je ontvangt na deze voorinschrijving.  Deze ontvang je 1 à 2 weken nadien. Deze voorinschrijving is bindend, na versturen dien je de tickets te betalen.

Varia

Wij kunnen geen busvervoer regelen. Dit moet je zelf organiseren. Indien je met de bus komt en graag kortbij de zaal staat, moet je hiervoor dit formulier invullen. Een bus staanplaats aan het Sportpaleis is gratis. We houden je dan op de hoogte wanneer en waar de bus zich kan aanmelden.

De show start om 20u30 tot 23u00.

Zorgverlener

Alle zorgverleners en vrijwilligers die in Vlaanderen werken of gewerkt hebben tijdens de pandemie zijn welkom op dit grote dankevenement. Het gaat ondere andere over medewerkers van ziekenhuizen, woonzorgvoorzieningen, test-, triage- en vaccinatiecentra, laboratoria, ambulanciers, huisartsen, thuisverpleegkundigen, kinderverzorg en medewerkers in de thuiszorg

 • Ziekenhuizen
 • Revalidatie
 • Psychiatrische Verzorgingstehuizen
 • Initiatieven Beschut Wonen
 • Centra voor Geestelijke Gezondheidzorg
 • Woonzorgcentra
 • Centra voor Dagverblijf, Groepen van assistentiewoningen, centra voor herstel
 • Thuiszorg en thuisverpleging
 • Vaccinatiecentra
 • Test- en triagecentra
 • Huisartsen
 • Diensten voor gezinszorg
 • Kinderopvang

Personeelsleden van ziekenhuizen, woonzorgvoorzieningen, andere residentiële voorzieningen en eerstelijns- of thuiszorgorganisaties zullen via hun werkgever meer informatie over de ticketverkoop ontvangen. De koepelorganisaties en de overheid zullen hen de nodige informatie bezorgen. ‘Solo’ zorgmedewerkers kunnen hun tickets kopen via TICKETS ZORGVERLENER.

Het idee om een sportpaleis te vullen en een dankfeest voor de zorg te organiseren, ontstond zowel bij de Vlaamse Regering als bij ZNA en GZA ziekenhuizen. Dan moet het wel een goed idee zijn. Ze sloegen daarom de handen in elkaar met de ‘Dankeditie voor de zorg’ als resultaat.

Dit is een Covid Safe Ticket event. Daarover lees je hier meer. Er wordt geen testing aan het Sportpaleis voorzien.

Dit is een Covid Safe Ticket event. Daarover lees je hier meer. Er wordt geen testing aan het Sportpaleis voorzien.