Electric Band

De Electric Band is de huisband op de Night of the Proms en begeleidt nationale en internationale sterren tijdens het grote feest van klassiek en pop. De band bestaat uit vijf volbloedmuzikanten met een ijzersterke muzikale reputatie. De vermaardheid van de Electric Band zorgt ervoor dat grote artiesten als John Fogerty, Joe Cocker, Cliff Richard en vele anderen zich graag laten begeleiden door een band die ze vooraf niet kennen. De Electric band bestaat uit Geert Keyser (toetsen), Rogier van Wegberg (bas), Leendert Haaksma Leendert (gitaar), Hans van den Hurk (drums) en Patrick De Smet (percussie).

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?