fbpx

Welkom!

Welkom op onze nieuwe website! Het was na meer dan drie jaar hoog tijd om onze online aanwezigheid op te frissen. De lancering van de nieuwe website is ook een beetje symbolisch want vandaag vindt in Dortmund het laatste concert van deze tour plaats. Daarna gaat de volledige crew kerst en Nieuwjaar vieren om in januari met een fris hoofd aan de voorbereiding van de volgende concertreeks te beginnen. Over de voortgang houden we je via deze nieuwe website graag op de hoogte. Als je jezelf inschrijft op de e-nieuwsbrief, dan krijg je ook alle updates in je mailbox.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?