“Night of the Proms kruipt onder je huid”

Night of the Proms steekt in april de grens over naar Denemarken. Het feest van klassiek en pop wordt er geïntroduceerd in samenwerking met Owit Music Europe, het muziekbedrijf dat in 1999 door Niels Estrup opgericht werd.
“Ik hoorde voor het eerst van Night of the Proms toen de Deense act Safri Duo op de affiche stond”, vertelt Niels Estrup. “Ik vind het concept erg leuk. Het is echt geweldig, en ook de reden waarom na meer dan 25 jaar zoveel muziekliefhebbers de shows bijwonen. Night of the Proms kruipt onder je huid. Je staat ermee op en gaat ermee slapen. Daarnaast is ook de productie gewoon verbazingwekkend. Organisator Jan Vereecke weet wat nodig is en heeft bewezen dat hij een inspiratie is voor de hele concertbusiness!”
Night of the Proms wacht volgens Niels Estrup een mooie toekomst in Denemarken. “De ticketverkoop loopt goed. Het evenement zal het fantastisch doen in Scandinavië, daarover bestaat geen twijfel. Nochtans blijft de uitdaging groot. Het is moeilijk het concept uit te leggen aan mensen die de show nog nooit hebben gezien. Zodra ze de show hebben gezien, ben ik er zeker van dat het snel zal gaan. Daarom plannen we voor volgend jaar al drie concerten in Denemarken en één concert in Zweden.”
“We zijn allemaal erg enthousiast om naar Denemarken te gaan! We geloven dat dit het begin kan zijn van een uitbreiding naar de hele Scandinavische regio”, zegt Jan Vereecke. “In 2008 maakte Niels deel uit van onze tour en hij werkt sindsdien hard aan zijn droom om onze show naar Denemarken te brengen. Zijn motivatie is het belangrijkste element om van Night of the Proms in Denemarken een succesverhaal te maken. Niels weet dat Night of the Proms voor veel van zijn landgenoten liefde op het eerste gezicht – en gehoor – zal zijn en dat vele muziekliefhebbers zullen blijven terugkeren om jaar na jaar van de show te genieten. We zijn blij dat enkele van onze beste muzikale vrienden van de partij zijn in Denemarken. Op die manier garanderen wij het Deense publiek een geweldige en onvergetelijke avond.”
Night of the Proms met Simple Minds, Kim Wilde, DIV4S, John Miles, Allan Olsen en Il Novecento onder leiding van Robert Groslot vindt plaats op zaterdag 2 april 2011 in Arena Nord, Frederikshavn, Denemarken.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?