fbpx

Succesvolle show in Denemarken


Het Deense publiek houdt van Night of the Proms, en omgekeerd! ArenaNord zat vorige week zaterdag vol met muziekliefhebbers die het grote feest van klassiek en pop voor geen goud wilden missen. De Italiaanse advocate Mary Ferra Juolo was zelfs helemaal uit Rome naar Frederikshaven gereisd om Simple Minds live aan het werk te zien. Naast Simple Minds schitterden ook Kim Wilde, John Miles, het sopranenkwartet DIV4S en de Deense zanger Allan Olson op het podium. Deze topartiesten werden begeleid door Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en de Electric Band.
“De sfeer was uitstekend, zelfs voordat vanop het podium het eerste akkoord klonk. De muziek ging recht naar het hart van zelfs de grootste cynicus”, schreef Hans Christensen, correspondent van de Deense krant Nordjyske. “Night of the Proms is geënt op onze collectieve DNA en een warme oproep naar meer verbondenheid.”
De Deense muziekliefhebbers kunnen met een gerust hart slapen, want Night of the Proms keert volgend jaar terug naar Denemarken.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?