fbpx

Angie Stone


In 1999 brengt Angie Stone haar debuutalbum ‘Black Diamond’ uit waarmee ze meteen haar naam vestigt in de wereld van Jazz, Soul en R&B. Afkomstig van dit album is de hitsingle ‘No More Rain (In This Cloud)’ daarnaast heeft ze op dit album samengewerkt met diverse producers waaronder Lenny Kravitz en Tribe Called Quest-lid Ali Shaheed Muhammad. Na vier albums waarop ze haar passie en liefde voor muziek met verschillende genres heeft gemixt, bracht de grammy genomineerde zangeres vorig jaar het album ‘Unexpected’ uit dat vol pure Soul, R&B en een vleugje hedendaagse muziek bestaat.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?