fbpx

DIV4S ook in Ahoy


De vier bloedmooie Italiaanse sopranen Denise, Isabella, Vittoria en Sofia zijn dit jaar de klassieke act op Night of the Proms. Het kwartet maakte vorig jaar al tijdens Night of the Proms in Charleroi grote indruk. Dit jaar kunnen ook de Nederlandse fans het optreden van dit fantastische viertal bijwonen.
Het viertal is klassiek opgeleid aan het conservatorium en maakte als DIV4S in 2008 hun debuut aan de zijde van Andrea Bocelli tijdens een concert in Rome. Sindsdien bracht de samenwerking met Bocelli hen naar concertzalen over heel de wereld, waar ze met succes evergreens en bekende Italiaanse klassieke muziek zongen. Muziekcritici en –liefhebbers zijn wild enthousiast van hun optredens. Op dit ogenblik werken de vier dames aan hun eerste album.
Het wordt voor de DIV4S een enthousiast weerzien met Night of the Proms. In april vorig jaar waren Denise, Isabella, Vittoria en Sofia al te gast op het Promsconcert in Charleroi. De sopranen kregen toen na afloop van hun optreden een staande ovatie.
“Ik had écht een Bocelligevoel tijdens hun concert”
“Je zou ze kunnen omschrijven als een vrouwelijke variant van Il Divo”, blogde Jan Vereecke, mede-organisator van Night of the Proms, vorig jaar nadat hij DIV4S voor het eerst ontmoette tijdens een optreden in Hasselt. “Ik had kippenvel en tranen in de ogen. Ik had écht een Bocelligevoel tijdens hun concert.” DIV4S is een streling voor zowel het oog als het oor en zal zonder twijfel alle Promsbezoekers charmeren.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?