fbpx

James Blunt bevestigd voor Night of the Proms


In 2005 brak James Blunt uit het niets door toen hij met de single ‘You’re Beautiful’ de hele wereld veroverde met zijn eigenzinnige, maar prachtige stem. Deze single stond maar liefst 27 weken in de Nederlandse Top 40 en bereikte de nummer 1 positie. Van zijn debuutalbum ‘Back To Bedlam’ werden meer dan 11 miljoen exemplaren verkocht. Met het tweede album ‘All The Lost Souls’ met daarop de megahit ‘1973’ wist de zanger opnieuw menig fan te raken.
James Blunt besluit in 2010 het roer compleet om te gooien met het nieuwe album ‘Some Kind of Trouble’, dat beduidend meer uptempo nummers bevat waaronder de eerste single ‘Stay The Night’. Deze nummer 1 single stond meer dan 20 weken in de airplaylijst. Hiermee heeft James zijn vierde nummer 1 airplayhit in Nederland binnen gehaald. Na 3 jaar is hij weer helemaal terug van weggeweest en zal hij tijdens de Night of the Proms opnieuw bewijzen een veelzijdige artiest met een geweldig talent te zijn.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?