fbpx

Miss Montreal maakt line up compleet


De frontvrouw van Miss Montreal, Sanne Hans, wordt op 22 september 1984 geboren in Hardenberg. Ze groeit op in een muzikale familie en schrijft al op jonge leeftijd liedjes. Ook speelt ze vanaf haar tienerjaren in diverse bandjes, maar Sanne wordt pas in 2008 echt bekend als Miss Montreal en ze met haar liedjes een groot publiek aanspreekt.
Het Nederlandse publiek leert Sanne kennen door het nummer ‘Just a Flirt’ dat wordt gebruikt voor een reclamespot. Deze single staat 33 weken onafgebroken in de hitlijsten.
Sanne Hans ontwikkelt zich verder als liedjesschrijver, maar ook als performer. Met haar liveband Miss Montreal geeft ze optredens in heel het land: van de kleine zaal van Paradiso tot een succesvol optreden op het Groningse Noorderslag.
In de zomer van 2009 doet Sanne met haar band meer dan 30 festivals aan, waaronder Lowlands, Parkpop, Beatstad en Zwarte Cross. Vervolgens verschijnen de singles ‘Seven Friends’ en ‘Addicted To Crying’ die Miss Montreal weer veel airplay opleveren.
In het najaar staat Sanne in bijna 30 Nederlandse concertzalen en verzorgt ze het voorprogramma van Coldplay. Miss Montreal scoort in 2009 ook nog de grootste airplayhit van dat jaar. Haar uptempo kerstsingle ‘Being Alone At Christmas’ is in de laatste 2 weken van 2009 het meest gedraaide nummer op de Nederlandse radio.
Miss Montreal brengt in juli vorig jaar een tweede album ‘So… Anything Else?’ uit. Deze plaat is volwassener dan haar debuutalbum, maar bevat nog steeds die authentieke typische Sanne sound.
Dit najaar laat Miss Motreal een andere kant van zichzelf zien en staat ze op het podium van Night of The Proms onder begeleiding van het orkest Il Novecento.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?