fbpx

Night of the Proms op 1 januari op televisie

Het is traditie dat op het einde van het jaar het grote feest van klassiek en pop op televisie wordt uitgezonden. Op kerstdag kon je op één (VRT, België) om 23.15 uur genieten van het eerste deel van het concert. Zondag 1 januari om 23.25 uur volgt op dezelfde zender deel twee. Seal, Mick Hucknall, Angie Stone, DIV4S, John Miles brengen hun grootste hits begeleid door de Electric Band, het orkest Il Novecento o.l.v. Robert Groslot en het koor Fine Fleur.
Night of the Proms – deel 1 op zondag 25 december om 23.15 uur op één
Night of the Proms – deel 2 op zondag 1 januari om 23.25 uurop één

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?