fbpx

Anastacia en Naturally 7 eerste namen voor 2012

Goed nieuws! Anastacia en Naturally 7 zijn de eerste namen voor Night of the Proms 2012. Het feest van klassiek en pop vindt plaats op 23 en 24 november in Ahoy Rotterdam.
Night of the Proms kreeg vorig jaar van zowel de vele bezoekers als de pers lovende kritieken en daardoor ligt de lat voor de komende concertreeks extra hoog. Met Anastacia en Naturally 7 als eerste artiestennamen worden de verwachtingen al flink ingelost. Meer namen worden later bekendgemaakt.
Als je al tickets hebt gereserveerd voor Night of the Proms 2012, dan ontvang je binnenkort een betaaluitnodiging. Heb je nog niet besteld?, Reserveer snel om je voorkeurplaatsen nog te kunnen bemachtigen. Klik hier om te reserveren.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?