fbpx

Naturally 7


Naturally 7 zijn Roger Thomas, Warren Thomas, Rod Eldridge, Napoleon “Polo” Cummings, Dwight Stewart, Garfield Buckley en Armand “Hops” Hutton. De band wordt in 1999 opgericht in New York en brengt a capella muziek. Of toch niet. Naturally 7 is geen typische a capella band. Wat ze brengen omschrijven ze zelf als ‘vocal play’. Met hun unieke stemgeluiden klinken ze als een volwaardige popband zonder één instrument op het podium te brengen. De gitaren, drums, piano, bas, zelfs trompetten en percussie komen uit de muzikale kelen van deze zeven heren zelf.
In 2007 breekt Naturally 7 door als support act voor Michael Bublé. De wereld leert hun unieke stemgeluiden kennen. Chris Martin en Brian Eno zijn eveneens gecharmeerd van hun muziek en nodigen de band in 2009 uit om samen te werken. In 2010 staat het zevental enkele keren met blueslegende BB King op het podium en zorgt Naturally 7 voor muzikaal vuurwerk tijdens de Olympische Spelen in Vancouver. In datzelfde jaar sluit Roger, Warren, Rod, Napoleon, Dwight, Garfield, en Armand aan bij ‘Crazy Love’-Tour van Michael Bublé. Op 27 mei vorig jaar verschijnt hun meest recente album ‘Wall of Sound’ met nummers zoals ‘In the Air Tonight’, ‘As Tears Go By’, ‘Broken Wings’, ‘More Than Words’ en ‘Bridge Over Troubled Water’.
Met hun fenomenale zangtalent en hun spectaculaire live-performances wacht Naturally 7 een schitterende toekomst.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?