fbpx

The Jacksons en Glennis Grace maken affiche compleet

Night of the Proms presenteert The Jacksons in november! Aanbeden door miljoenen fans over de hele wereld hebben The Jacksons voor altijd het landschap van de populaire muziek veranderd. De broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson waren samen met hun betreurde broer Michael als The Jackson 5, later The Jacksons, in de jaren zeventig en tachtig één van de meest geliefde muzikale acts. Meer nog, met hun unieke soulvolle pop-funk, hun vele hits en hun onberispelijke live-optredens herdefinieerden ze de popmuziek.
Glennis Grace maakte een vliegende start toen ze als 11-jarige meedeed aan het Unicef Gala For Kids en daar wereldster Julio Iglesias zo wist te overrompelen met haar zangtalent dat hij haar vroeg op te treden tijdens zijn shows in Ahoy. Sinds haar live album ‘One Night Only’ is het hek pas echt van de dam. In april vorig jaar scoorde ze haar eerste nummer-1 hit met ‘Afscheid’ – en ontving direct haar eerste Gouden Plaat. In september 2011 bracht de zangeres haar single ‘Always’ uit samen met het prestigieuze Metropole Orkest. In mei dit jaar kwam Glennis Grace met haar meest persoonlijke album tot nu toe: ‘This Is My Voice’. Met daarop onder meer de bekroonde single ‘Wil Je Niet Nog 1 Nacht’, geschreven en geproduceerd door Edwin Evers. Maar het voorlopige hoogtepunt is zonder twijfel haar inmiddels compleet uitverkochte show in de Heineken Music Hall in Amsterdam, op 15 september aanstaande. Dat belooft een hoop goeds voor Night of the Proms!
Met de aankondiging van The Jacksons en Glennis Grace is de affiche van Night of the Proms compleet. The Jacksons, Anastacia, Naturally 7, Glennis Grace, John Miles, harpist Remy van Kesteren en het symfonisch orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot zorgen vanaf 23 november voor een ongeëvenaard feest in Ahoy Rotterdam!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?