fbpx

Glennis Grace: “Sfeervol en indrukwekkend”

Afgelopen zaterdag stond Glennis Grace voor de allereerste keer in haar carrière voor een volledig uitverkochte HMH in Amsterdam. “Dat er speciaal voor mij 5.500 mensen een kaartje gekocht hebben, vind ik echt heel bijzonder. Ik kan niet wachten om op de bühne te staan samen met mijn band!”, zei de zangeres vooraf.
Het concert zelf was een voltreffer. “Haar uitverkochte concert was een sfeervol en indrukwekkend succes”, bericht nltracks.nl op zijn website. “Aan het enthousiasme van het publiek te horen, zal dit lang niet het laatste uitverkochte concert van Glennis Grace zijn.”
Op 23 en 24 november komt Glennis Grace op het van Night of the Proms in Ahoy Rotterdam! Zorg dat je erbij bent, want het wordt een fantastische avond.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?