fbpx

Glennis Grace wint award voor Beste Zangeres


Op 19 september werd Glennis Grace uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland dit jaar. De Buma NL Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen voor het Nederlandse lied. Het is voor de derde maal op rij dat Glennis Grace de award ontvangt. “Ik ben echt ontzettend blij met deze prijs. Vooral ook omdat dit een publieksprijs is, is dit extra speciaal voor mij. Ik wil dan ook via deze weg al mijn fans bedanken voor het stemmen. Jullie zijn te gek!”, zei Glennis Grace na afloop van de uitreiking.
(Fotocredit: Otto van den Toorn)

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?