Night of the Proms gisteren in première in Antwerpen

De Antwerpse editie van Night of the Proms opende gisteren met glansrijke performances van The Jacksons, Anastacia, Naturally 7, Ozark Henry, Remy van Kesteren en John Miles. Het publiek genoot het ene moment met ingehouden adem van de prachtige klassieke muziekstukken en ging daarna net zo vlot uit het dak voor de tijdloze popsongs! Ook de pers smaakte het concert.
“The Jacksons knallen”, titelt Het Laatste Nieuws vandaag. “Voor het eerst op een Belgisch podium en meteen goed voor een feestje waar het Sportpaleis nu nog van herstelt. The Jacksons pompten tijdens de eerste Night of the Proms genoeg muziekgeschiedenis door de boxen om deze editie nu al van een gouden randje te voorzien. (..) Night of the Proms speelt alweer een klasse hoger in de categorie van verrassende – en sinds de Jacksons – legendarische muziekavonden”.
“Jacksons stelen de show”, kopt Gazet van Antwerpen. “Night of the Proms staat dit jaar in het teken van The Jacksons. Ze werden aangekondigd als toppers en die rol vervulden ze ook met glitters.”
“The Jacksons laten Proms knallen”, aldus Het Nieuwsblad. “Met op de affiche The Jacksons, Anastacia, Ozark Henry en klassiekers als John Miles en Il Novecento kon de 28ste Night of the Proms op voorhand al niet stuk, en op de première werd het gisterenavond dan ook een avondje ambiance, leuke muziek én humor.”
“Night of the Proms start met knaller”, laat Nieuwsblad.be weten. “De 28ste Night of the Proms is gestart met een knaller: eerst blies Anastacia het dak eraf, daarna zorgden de The Jacksons voor een daverende apotheose met hun eerste optreden buiten de VS sinds hun comeback van dit jaar.”
Foto: Concertpix.be

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?