Amy Macdonald

Amy Macdonald op Night of the Proms 2013
Amy Macdonald verkocht wereldwijd 5 miljoen albums en won met haar zelfgeschreven songs diverse internationale awards. Ondanks haar overweldigende succes bleef ze een bescheiden singer-songwriter, eerlijk als haar liedjes en met een oor voor beeldschone melodieën en catchy songteksten. Met haar debuutalbum ‘This Is The Life’ pakte ze in 2008 vrijwel heel Europa in.
Ook met haar volgende albums ‘A Curious Thing’ (2010) en ‘Life In A Beautiful Light’ (2012) haalde ze de aandacht naar zich toe. Amy’s liveshows werden almaar krachtiger. Night of the Proms is bijzonder blij haar in het najaar te gast te hebben. Zowel in Antwerpen als in Rotterdam zal beminnelijke Amy haar vrolijke popmuziek brengen in de unieke symfonische Proms-setting.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?