Duitse tournee met Morten Harket, Amy Macdonald en The Baseballs

Night of the Proms bestaat twintig jaar in Duitsland en viert dat met internationale topartiesten! Het symfonisch orkest Il Novecento zal tijdens deze jubileumeditie Morten Harket (de stem van A-ha), de rijzende popster Amy Macdonald, John Miles, de Berlijnse rock-n’-rollband The Baseballs en de Japanse pianiste Hiromi begeleiden. De Duitse toernee start op 29 november in Keulen en telt 17 shows in 12 Duitse steden.
“Al 20 jaar breken we alle regels van de klassieke muziekconcerten. En dat wordt door onze bezoekers met zo’n groot enthousiasme beloond dat het gewoon niet verkeerd kan zijn”, vertelt Dirk Hohmeyer, de Duitse producent en organisator van de tournee. “Door ons zijn de afgelopen jaren zo’n zes miljoen bezoekers, die anders misschien nooit naar een klassiek concert zouden gaan, met klassieke muziek in contact gekomen.”

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?