Waylon

WaylonPersfoto2

Zanger Waylon vernoemde zichzelf naar zijn grote idool Waylon Jennings. Hij deed jarenlang ervaring op in de country scene, maar werd bekend bij het grote publiek toen hij tweede werd bij het tv-programma Holland’s Got Talent. Zijn stem viel zó op dat hij een platencontract kreeg aangeboden van Universal Music. Waylon was zelfs de eerste Nederlandse soloartiest die werd getekend op het befaamde Motown-label. Met zijn eerste single Wicked Way scoorde hij een grote hit en zijn debuutalbum Wicked Ways werd goud. In 2010 verzorgde Waylon het voorprogramma van Whitney Houston tijdens haar tournee door het Verenigd Koninkrijk en Ierland, later dat jaar deed hij zelf een kleine tour door Canada. In 2011 kwam zijn tweede album After All uit. Met zijn nieuwe album ‘After All’ wil Waylon door op het pad dat hem de afgelopen twee jaar steeds de goede kant op heeft gebracht. Muziek maken, knallen, in zichzelf geloven en er heel hard voor werken.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?