Wyclef Jean

Wyclef_Jean_Artwork

De Haitiaans-Amerikaanse rapper, singer-songwriter, muzikant, producer en politicus Wyclef Jean maakte samen met Lauryn Hill en Pras in de jaren negentig deel uit van de Fugees. Het hiphoptrio werd naar internationaal succes gekatapulteerd toen zijn tweede album ‘The Score’, met de cover ‘Killing Me Softly’, in 1996 uitgroeide tot een van de bestverkochte rapalbums aller tijden. Wyclef ging vrij snel solo verder en scoorde met de hitsingles ‘We Trying To Stay Alive’ en ‘Gone Til November’. In de zomer van 2006 had hij samen met Shakira een wereldhit met het nummer ‘Hips Don’t Lie’. / wyclef.com

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?