fbpx

Lovende recensies eerste shows Night of The Proms in Antwerpen

Afgelopen donderdag  beleefde de 29e editie van de Night of the Proms haar première in Antwerpen. Met lovende reacties van pers en publiek luidde de show de grote Europese tournee in waarbij na België ook Nederland, Luxemburg en Duitsland worden bezocht.
“Wyclef Jean verbaast op Proms” – VTM
“Proms nog altijd een feestje. De nieuwe show sluit geen compromissen.” – Gazet van Antwerpen.
“De uitgebalanceerde mix van klassiek en pop staat in twee richtingen als een huis. Een koor dat Lady Gaga onder handen neemt, is indrukwekkend. Maar wereldster Wyclef Jean die ‘Ne Me Quitte Pas’ brengt voor een decor van blazers en strijkers, evenzeer.” – Nieuwsblad
“Toen ‘Don’t Wanna Lose You Now’ overging in het opzwepende ritme van ‘Turn the Beat Around’, had Estefan toch het juiste ritme te pakken. De zangeres begon te heupwiegen, en dat deed de zaal ook. Net zo tijdens een feestelijk ‘Conga’, een song waarvan je niet wou dat er een eind aan kwam.” – De Morgen
“Ook de terugkeer van het koor Fine Fleur op de affiche was een succes, vooral tijdens een ware ‘battle’ met het Proms-orkest Il Novecento.” – De Redactie (VRT)
“De Schotse Amy Macdonald verraste gisteren een volgelade Sportpaleis op haar wereldhit ‘This is the Life’ tijdens Night of the Proms.” – Het Laatste Nieuws
 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?