fbpx

Volg Night of the Proms in Amerika

Gisteren waren Carl Huybrechts en Robert Groslot, de presentator en dirigent van Night of the Proms te gast bij Marcel Vanthilt in Hotel M. Vlak voor hun vertrek naar de Verenigde Staten kwamen ze nog even langs op de Vlaamse televisie voor een laatste update over het Night of the Proms-avontuur aan de andere kant van de oceaan. Bekijk hier het volledige fragment opnieuw.
Vanaf donderdag zijn we iedere avond te gast in een andere stad. Achtereenvolgens houden we halt in Dallas (19/06), Little Rock (20/06), Kansas City (21/06) en Omaha (22/06). Volg alles voor en achter de schermen via onze sociale media of op de Amerikaanse website!
Volg je graag ook het verhaal van de winnares van I Love Night of the Proms, onze ambassadeurswedstrijd? Hou dan zeker de blog van Henriett in de gaten. Deze Hollandse dame met Hongaarse roots verspreidde onze boodschap over 4 continenten en verzamelde maar liefst 2900 punten. Vanuit Dallas brengt ze verslag uit over haar belevenissen en de Amerikaanse première.
Screen Shot 2014-06-16 at 14.06.16

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?