CeeLo Green en Ksenija Sidorova eerste namen Night of the Proms

CeeLo Green__Photography by Meenoweb
De Amerikaanse hiphop- en soulsensatie CeeLo Green en de jonge accordeoniste Ksenija Sidorova zijn de eerste twee namen die zijn bevestigd voor de aankomende editie van Night of the Proms.  CeeLo Green, die we voornamelijk kennen van hits zoals ‘Crazy’, uitgebracht onder de naam Gnarls Barkley, en ‘F**ck you’, is op dit moment te zien in de zopas uitgebrachte film ‘Begin Again’, met onder andere Keira Knightley in de hoofdrol. De jonge Ksenija Sidorova, de klassieke artieste van dit jaar, is een rijzende ster in Europa. Op haar accordeon vertolkt ze op een frisse en eigentijdse manier de meest uiteenlopende klassieke werken.
Lees hier meer over de artiesten.
Reserveer vandaag!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?