fbpx

Ceelo Green

Met vijf Grammy Awards op zijn naam en albums die de gouden en platina status behaalden, kan CeeLo Green gerust een wereldster van formaat genoemd worden. Zijn hit ‘Crazy’ (2006), uitgebracht onder de naam Gnarls Barkley, stond 24 weken in de Nederlandse hitlijsten. Het nummer werd een wereldwijde hit en behaalde in verschillende landen de nummer 1 positie. Het aanstekelijke ‘F**ck You’ (2010), ging miljoenen keren over de toonbank en werd zelfs gecoverd door Gwyneth Paltrow in de successerie ‘Glee’. Met zijn herkenbare soulstem weet CeeLo Green als geen ander catchy songs te maken en giet hij moeiteloos verschillende muziekstijlen in een feestelijk jasje. De zanger, die momenteel met  Lionel Richie op tour is, brengt binnenkort zijn nieuwe album ‘Girl Power’ uit.
httpv://www.youtube.com/watch?v=bKxodgpyGec

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?