fbpx

Ksenija Sidorova

2014-02-06_Ksenija Sidorova_108_Print copyweb
De klassieke artieste Ksenija Sidorova, een rijzende ster in Europa, vertolkt als geen ander op een frisse en eigentijdse manier klassieke werken op het accordeon. Ksenija, in 1988 geboren in Letland, werd op 8-jarige leeftijd door haar grootmoeder aangemoedigd om het instrument te leren bespelen. Op haar zestiende trok ze naar de Royal Academy of Music in Londen, waar ze als ‘undergraduate’ al een eerste prijs in de wacht sleepte en vervolgens met onderscheiding haar diploma behaalde. Sindsdien verzamelde ze awards en onderscheidingen en trad ze op in talrijke Europese concertzalen en op verschillende festivals.
Klik op ‘lees verder’ voor een eerste impressie:
httpv://youtu.be/pkcrJ8doaDw?

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?