fbpx

Bo Saris

notp2014_nl_news_bosaris
Bo Saris begon zijn carrière als Sofuja, waarmee hij in 2003 meedeed aan het Nationaal Songfestival. Een jaar later werd hij de winnaar van het tweede seizoen van Idols. Onder de naam Boris bracht hij twee albums uit. Zijn debuutalbum ‘Rely On Me’ behaalde binnen een maand de gouden status.
Na een paar jaar radiostilte keert Boris Titulaer, zoals de zanger voluit heet, terug onder de naam Bo Saris. Hij verhuisde ondertussen naar Engeland en werkte hier 3 jaar aan een nieuw album waarvoor hij  topproducer Andre Harris (Usher, Robin Thicke, Michael Jackson) inschakelde. Het eerste album dat hij uitbrengt als Bo Saris, ‘Gold’, verscheen in april met daarop de singles ‘The Addict’, ‘Little Bit More’ en ‘She’s on Fire’

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?