Nile Rodgers legt uit waarom hij Night of the Proms fantastisch vindt

Nile Rodgers, megaster en mede-oprichter van de populaire discogroep CHIC, is dit najaar een van onze absolute headliners in Ahoy. In 2007 trad hij een eerste keer op met Night of the Proms in het Sportpaleis te Antwerpen. Omdat hij het zo naar zijn zin had op ons podium kwam hij ook de jaren nadien bij ons terug om op te treden in Duitsland, Charleroi en, deze zomer nog, in de Verenigde Staten van Amerika. In deze video geeft hij een voorsmaakje voor de show in Rotterdam en legt hij jullie uit wat hij zo fantastisch vindt aan Night of the Proms.
httpv://youtu.be/Ikiz-TetdAw

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?