fbpx

Internationaal bekroonde filmmuziek mét daarbij horende beelden

Nog enkele weken en dan is het zover: de 25ste editie van Night of the Proms in Nederland! In de aanloop naar de eerste shows lichten we graag een tipje van de sluier op over het programma. Speciaal op deze feesteditie verwennen we jullie met livemuziek uit de soundtrack van Lord of the Rings!
Il Novecento en Fine Fleur brengen enkele passages uit een van de meest bekroonde soundtracks uit de filmgeschiedenis. Terwijl op de achtergrond de originele beelden zullen spelen uit het eerste deel van de Lord of the Rings trilogie, hoor je de live uitvoering van muziek uit The Fellowship of the Ring. Met al die aanwezige elementen zal je de filmmuziek van Howard Shore intenser beleven dan voorheen!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?