fbpx

Jij beslist welk nummer John Miles opnieuw speelt!

2014 is voor Night of the Proms een echt feestjaar, want we vieren in Nederland de 25ste editie en in België zelfs al de 30ste editie! Je herinnert je ook vast nog de berichten van eerder dit jaar, toen we verrast werden door de staande ovaties in Polen en de USA.
Ook John Miles wil er dit najaar een knallende editie van maken. Daarvoor vraagt hij jullie input. Kies jouw favoriete Night of the Proms-nummer van John en laat het hem weten! Misschien wil je hem eens een oude klassieker uit de oude doos laten halen of hoor je graag een van zijn recente covers nog eens opnieuw.

Meedoen aan de poll kan via deze link. Het nummer met de meeste stemmen zal dit jaar door mister Music himself gespeeld worden in Ahoy, maar ook in België, Duitsland en Luxemburg. Laat je stem horen en wie weet wordt je nummer volgende week al gespeeld in het Antwerps Sportpaleis! Deze wedstrijd werd afgesloten op woensdag 5 november om 23.59u. Ontdek het winnende nummer op de première!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?