fbpx

Britse rasentertainers en indierockkoor op Night of the Proms

Het programma is bijna compleet! Singer-songwriter Joe Jackson en electro-house-duo Basement Jaxx zullen dit jaar hun opwachting maken op het podium van Night of the Proms. En dit jaar mogen we ook nog eens een nieuw koor introduceren. Naast de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche maakt ook Indierockkoor Scala hun debuut op Night of the Proms. Onder vaste begeleiding van Steven en Stijn Kolacny zorgen zij voor een ultieme sound met adembenemende effecten. Houd de website in de gaten voor meer nieuws.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?