fbpx

Natalie Imbruglia maakt programma Night of the Proms compleet

Met de toevoeging van Natalie Imbruglia is het muzikale programma van de komende editie van Night of the Proms compleet. De Brits-Australische zangeres breekt eind jaren negentig wereldwijd door met haar debuutsingle Torn. Vanaf 27 november deelt ze samen met Joe Jackson, Basement Jaxx, Gavin DeGraw, Scala, het Puerto Ricaanse tenortalent Fernando Varela en rasentertainer John Miles het podium van Night of the Proms in Ahoy in Rotterdam. De artiesten worden deze avonden begeleid door het symfonische huisorkest Il Novecento en backing vocals The Pretty Vanillas onder leiding van de nieuwe Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.
Natalie

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?