fbpx

Lijstjestijd!

Zijn de hits van Gavin DeGraw, Natalie Imbruglia, Basement Jaxx, Joe Jackson en de aanstekelijke hit-medley ook bij jou nog lang in het hoofd blijven hangen? Vind je het nu ook extra speciaal om ‘I Don’t Want To Be’, ‘Wrecking Ball’, ‘Torn’ of ‘Is She Really Going Out With Him’ opnieuw op de radio, tv of de muziekspeler te horen? Ook wij genieten stiekem nog steeds na!
Intussen zijn de voorbereidingen voor Night of the Proms 2016 alweer volop aan de gang. Hoog tijd om jouw mening te horen vinden we! Van welke artiest of band zou jij dit jaar graag de grootste hits in symfonische uitvoering horen? Laat het ons weten via het contactformulier op de website of via Facebook, Twitter of Instagram (@nightoftheproms). Wie weet zie je jouw favoriete popster in november op het grote Night of the Proms-podium in het Ahoy. Benieuwd naar jouw ideeën!
Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes en aankondigingen? Schrijf je onderaan deze pagina zeker in op de nieuwsbrief, of volg Night of the Proms op de social media. Zo ontvang je alle berichten als eerste in je mailbox of newsfeed.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?